Dags för en ny säng

Nu är det dags att köpa en ny säng. En bra säng måste man ju trots allt ha med tanke på att man sover bort ungefär en tredjedel av sitt liv. Dessutom är det ju alltid roligt att kombinera renovering med nya möbler. I dagsläget har vi en vanlig och ganska tråkig säng, och vi känner att vi skulle vilja ha lite mer lyxkänsla. Som på ett fint hotell ungefär. Det lutar åt en säng från Trademax. Det är en sida som har massor av inredning till riktigt bra priser och det finns en kontinentalsäng här som skulle passa perfekt i vårt sovrum.

En kontinentalsäng är verkligen en lyxig säng som är gjord för att ge bra sovkomfort. Kvalitet och pris är ju en sak som brukar gå hand i hand, men på Trademax är det ungefär 30-50 % rabatt på kontinentalsängarna, och då kan man passa på att unna sig! Det finns ju många sängar som ska ge bra sovkomfort, men vi har vänner som har rekommenderat just kontinentalsäng och vi har även provat deras lite och tyckte att den var otroligt bekväm, så en sådan får det antagligen bli. Dessutom är det en väldigt snygg säng och för oss är det inte bara viktigt att den ska vara skön utan också att den ska passa in i inredningen.

Lite nya sängkläder ska vi också köpa. Vi använder inte överkast eftersom det ändå aldrig blir av att man bäddar ordentligt, så vi lägger bara ihop täckena och satsar på snygga sängkläder istället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *