Om bloggen

Vi heter Adam Svensson och Lisa Svensson och det här är vår blogg! Anledningen till att vi båda två presenterar oss med efternamn istället för att skriva Adam och Lisa Svensson är dels för att bloggen är döpt efter våra initialer, men också för att vi faktiskt delar samma efternamn utan att vara gifta.

Det är väl kanske inte så sensationellt med tanke på att Svensson är ett av Sveriges vanligaste efternamn, men just eftersom vi inte medvetet valt att bli Adam och Lisa Svensson så tycker vi om att presentera oss som Adam Svensson och Lisa Svensson. Fast det kommer förstås underlätta en del den dagen vi väl gifter oss, för det planerar vi att göra förr eller senare!

Det här är alltså vår blogg och här skriver vi framförallt om vårt hus som vi nyligen har flyttat in i. Vi är fullt uppe i renovering och inredning, och eftersom vi båda två har ett stort intresse av detta kändes det roligt att starta en blogg som dokumenterar våra framsteg. Det kan bli kul att titta tillbaka på när allt står klart. Fast å andra sidan kommer det nog aldrig att bli klart, för det finns ju alltid något man vill förändra.

En stor fördel med att ha hus är ju att man får förändra precis hur man vill (nästan i alla fall), och vi har stora planer för vårt. Vi har valt att göra så mycket vi kan själva, dels för att spara pengar men också för att det är roligt. Så man kan väl säga att det här är lite av en DIY-blogg. (DIY = Do It Yourself)

Renovering och inredning är alltså en stor del av den här bloggen, men vi skriver också om annat som händer i vår vardag och i våra liv. Det kan handla om jobb, övriga intressen, smarta tips eller andra saker som vi vill dela med oss av. Lite av varje helt enkelt, för vi tycker att en blogg blir mycket roligare när man får lära känna personen (eller i det här fallet personerna) som står bakom den.

Så varmt välkomna att lära känna oss och följa vår blogg!