Snyggt soffbord

Vi har bestämt oss för att göra så mycket som möjligt själva när det gäller renoveringen, och vi gör gärna DIY-projekt även till inredningen. Att tillverka sina egna möbler är roligt på flera olika sätt. Själva skapandet är väldigt roligt, men det är också roligt att göra en möbel som blir mer eller mindre unik.

Att ha möbler som man inte hittar i alla andra hem ger inredningen en personlighet, och dessutom är det ju mycket enklare att få det precis så som man vill ha det när man får bestämma själv hur möblerna ska se ut. Hyllor kan till exempel platsbyggas och anpassas precis efter takhöjd, fönster och annat. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

En sak som vi planerar att göra själva är ett soffbord. Det finns många snygga soffbord att köpa, men det är ju roligare att ha ett som man har gjort själv. På Youtube finns det massor av DIY-tips, och där hittade vi ett riktigt snyggt soffbord som ligger högt upp på önskelistan nu. Det kan förstås ändras om vi skulle hitta något som vi tycker ännu bättre om, men just det här soffbordet känns verkligen perfekt.

Det som enligt oss gör det så vackert är att det har en rå betongyta som bordsskiva och ben av trä som bildar ett snyggt och stilrent mönster. Benen kommer förmodligen att målas antingen vita eller svarta i vårt hem och vi vill nog ha bordet lite större, men själva konstruktionen är fantastisk! Det verkar också hyfsat enkelt att göra. Vi backar visserligen inte för utmaningar, men går det snabbt och smidigt så är ju det ingen nackdel.

Här hittade jag en mängd olika soffbord.

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *